Voturile mele la Romanian Music Awards 2012


A10-a ediție a Premiilor Muzicale Românești (Romanian Music Awards) de anul acesta va avea loc pe 8 iunie la Craiova. Votarea a început pe http://rma.1music.ro/ - eu am votat deja iar mai jos vedeți preferințele mele. Știu că tindem să votăm după cum ne plac melodiile, dar am încercat să votez în funcție de secțiune... 


Best Album: Guess Who - Tot mai sus - Bătaia s-a dat între Guess Who și Alexandra Stan

Best Dance - Liviu Hodor ft. Mona - Sweet love - greu de ales pentru că toate melodiile îmi plac.

Best Female - Antonia - Marionette - nu am ales-o doar pentru că e frumoasă, dar chiar e bună melodia. Singura care nu-mi place e Un Momento

Best Video - Celia ft. Kanye Style - Is it love - Fără doar și poate, cel mai bun videoclip. Sunt 100% sigur că o să câștige. Nu degeaba este cel mai scump videoclip al anului în România. Melodia este și ea super tare! Când a apărut o ascultam pe repeat câteva zile la rând. 

Best Live - Smiley - Aveam de ales între el și Mandinga. L-am ales pe Smiley și datorită melodiilor pe care le-a scos în ultima vreme. 

Best Hip-Hop - Grasu XXL ft. Guess Who - Lala song - Nu-mi plac celelalte melodii. Oricum, ei o să câștige.

Best Group - Akcent - I'm sorry - Mi-a fost foarte greu de ales! Îmi place mult de tot și DJ Project și Deepside Deejays. Fly Project mi-a plăcut la început... Mandinga îmi place doar pentru piesa cu care va participa la Eurovision!

Best Male - CRBL - Kaboom - Aveam de ales între el și Dony. Probabil l-aș fi ales pe Smiley dacă ar fi fost nominalizat. 

Best New Act - Alex Mica - Dalinda - Îmi plac toate melodiile, mai puțin Sexy Eyes. Alex o să câștge detașat, zic eu. 

Best Pop - Akcent ft. Sandra N. - I'm sorry - Nu-mi plac celelalte melodii, deci e clară preferința mea. 


Best Song - Vunk ft. Antonia - Pleacă - Toate melodiile sunt tari, dar cred că Pleacă am ascultat cel mai mult dintre ele, din cauza asta am ales-o. 

Best DJ - Tom Boxer - Deep in love - Am ales după melodie. Dacă aș fi văzut doar numele, cred că aș fi ales Liviu Hodor...

Best Rock - Vunk ft. Antonia - Pleacă - Aveam de ales între Voltaj și  Vunk ft. Antonia. Am ales a doua variantă pentru că îmi place mai mult melodia Pleacă decât Dă vina pe Voltaj. 


Best Website - smileyonline.ro - E relativă alegerea. Abia acum am observat că se bate cu 4 femei! :))