Mediaş Central European Film FestivalBăi, am primit un mail, cam interesant. Poate puțin mai interesant pentru cei din Mediaș pentru că este vorba despre un eveniment care se va desfășura în orașul nostru! Mai exact este vorba despre Mediaş Central European Film Festival! Redau mai jos mailul primit: 


Buna ziua,

Cea de-a doua ediţie MECEFF – Mediaş Central European Film Festival, unicul festival din România consacrat cinematografiilor ţărilor vecine cu România, din aşa zisul perimetru al „Europei Centrale”, va avea loc la Mediaș, județul Sibiu, în perioada 2-8 septembrie.

După o primă ediție (5-11 septembrie 2011) ce s-a bucurat de mult succes – peste 7000 de spectatori și 150 de invitați (regizori, actori, scenariști, critici de film, distribuitori, alți specialiști din cinematografie, jurnaliști) în celeșase spații de proiecție din Mediaș (Sala Traube, Cinema Mediensis, Sinagoga, Piata Primariei), Dumbrăveni și Târnăveni, cea de-a doua ediție își propune, deopotrivă, să confirme dar și să continue în același spirit: peste 40 de filme de lungmetraj, scurtmetraj şi documentar, din cele șapte țări central-europene (Cehia, Slovacia, Slovenia, Austria, Ungaria, România, Polonia) și nu numai.


Mai multe detalii veți găsi în comunicatul atașat.
Pentru informatii suplimentare, va rugam consultati site-ul www.meceff.ro

Comunicatul atașat îl găsiți aici: 

http://depositfiles.com/files/h1yaw6y0z