Despre C.F.R., Sibiu, Medias, Justin Bieber, USL, Gigi Becali, România, etc

Așa pe rapid înainte! Și asta după meetingurile de săptămâna trecută. Și pentru că au ieșit prea mulți oameni în stradă să-mi ceară socoteală de ce n-am mai scris... (btw - îs în vacanță) :P 


1. Îți tot vine să mergi cu CFR-ul... Am făcut două ore jumătate de la Sibiu la Mediaș - de obicei nu durează mai mult de o oră jumătate! Am stat 40 de minute la Copșa Mică. Cred că în tot trenul eram vreo 5 oameni. Eu eram în ultimul vagon cu un om mai în vârstă și cu încă o persoană. N-am putut-o identifica... Dormea! După sforăit presupun că era bărbat! Moșulică a cam intrat în panică. Avea și motiv! La 1:45 trebuia să schimbe trenul la Mediaș. Mergea la București! L-am văzut ridicându-se de câteva ori cât timp am așteptat la Copșa. Eu ascultam muzică cu volumul la maxim, că deh. Abia cu o stație în urmă au coborât niște domni care făceau karaoke pe cele mai noi melodii ale Denisei, Șușanu și Cristian Rizescu... Îmi zice moșulică că:
 - Poate ăsta e Mediașul...
- Nu e! Suntem în Copșa, zic eu.
- Deci mai avem? 
- Da, mai avem. De la Copșa la Mediaș facem vreo 15-20 de minute maxim! 

S-a cam panicat că n-o să ajungă la timp la Mediaș și că o să piardă trenul de București! M-am ridicat și m-am dus mai în față să întreb care-i șmenu'. Merg tot merg vreo 4 vagoane, niciun șiret de om, nimic. Într-un capăt dau de cineva în sfârșit care îmi zice că a vorbit cu pilotul și că nu poate pleca pănă nu vine trenul de București spre Satu Mare, și că nu știe cât durează! Într-un final, la 1:18 am plecat din Copșa. La Mediaș am ajuns la 1:38... 

După ce ne-am oprit la Copșa, căldura s-a oprit și ea, brusc! De la tricou, în secunda 3 am fost cu geaca pe mine! Până la Mediaș, din părți căldură!

Trenurile au fost schimbate, dar mirosurile au rămas aceleași! Ce vedeți mai jos, cică e clasa I! 


2. Azi e prima dată ce ascult melodia asta! Nu sunt fan, așa că nu am fost curios s-o ascult, până acum, când mi-a trimis-o cineva! Am crezut că e Backstreet Boys, că nu era numele artistului, doar numele melodiei. Nici n-apuc să scriu bine primele litere și mă duce direct la melodie! O ascult pe repeat de vreo jumătate de oră! Văd că a apărut pe 1 august... Acum are: 66,377,070 de vizulizări. Cred că e ceva! 

3. Cu cât a crsescut/scăzut electoratul USL-ului în sondaje odată cu acceptarea lui Gigi Becali în PNL? 

4. Unele zone ale Sibiului (ca de ex. Valea Aurie) arată ca după al Doilea Război Mondial! În plus de asta, a schimbat sasu' toate sensurile de mers. A crescut numărul sensurilor giratorii, chiar și acolo unde nu era nevoie... Când am ajuns în România, am zis la intrarea în Sibiu „în sfârșit, un oraș oraș european și la noi în țară!” 

5. Iar începem să facem calcule care să ne ducă la Campionatul Mondial. Eu sunt optimist... și sper să nu se adeverească ce ziceam acum 6 ani: „ne mai calificăm la un mondial când țara organizatoare e România!” Prea ne-am văzut pe primul loc în grupă după ce am bătut Turcia. Ungurii le-au dat 3, noi abia 1 și în plus, sunt înaintea noastă în clasament (golaveraj mai bun). 

6. Mâine dorm toată ziua, sau măcar până la 4, 5 după-masa! :D cc Feri, Mircea