VOCEA ROMANIEI sau X-FACTOR

De ce aveți nevoie: 

- cereale Nesquik (dar Nesquik neaparat că eu de-alea am)
- lapte
- 3,5 pachete de brânză
- vreo 10 cremwurști 
- un borcan de miere
- două conserve de pește Vitae D'Oro
- 7 cornuri
- 3 gogoși cu gem 
- 4 banane
- două cepe
- bulion import Italia
- un pachet de ceai de mentă
- biscuiți cu ciocolată
- o doză de NRG.zant ieftin (Crazywolf lime în cazul meu)
- ceai de pici (peach) Sitti de la Lidl cu 11 coroane
- chipsuri gesalzen (dar numa dacă vine un prieten să se uite la meci, dacă nu, sunt facultative) 
- o sticlă de apă semi-minerală (jemni perliva - cuvinte cehești plagiate de pe sticla de apă Koruni).

Nu știu dacă aveți nevoie chiar de toate astea, dar eu astea le am prin casă. Sper să nu fi uitat nimic! Așa! Acum să vă zic cum să preparați șpaghettele:

Vă puneți cashcheta de triciclist pă cap (dacă câmpul vizual este fumuriu, e senzațional, dacă e normală, e doar fabulos, dar totuși... *obligatoriu că altfel vă apucă plânsul de la cepe. O juma' dă ceapă e suficientă, dar dacă aveți rezervorul mai mare, puneți una întreagă. EU am pus una întreagă și mi-a ieșit pentru 79 de persoane. Așa! 

După ce tăiaț ceapa cum știti mai bine, băgați o cratiță cu apă pă foc să facă bulbuci. Când e ferbinte rău, aruncați o jumătate de pungă de șpaghette în cea și lăsață să șarbă fo' 10 minute sau mai puțin dacă urlă glanda în voi. 

Apoi, lângă ochiul de gaz alăturat, bagați o tigaie în funcțiune cu niște ulei, dar nu prea mult, că altfel va trebui să aruncați o parte din el în WC (așa cum am făcut eu - câteodată tre să fi zârgit, astă e un unul din momentele 'celea). Învârtiți, învârtiți până vă doare mâna. Dacă aveți antrenament, învârtiți cât mai mult, mai ales dacă cepa este ceva mai groasă. 

P-ormă luați oala cu șpaghette de pe foc și scurgeți apa din ea până rămân italiencele în ea, singure. Apoi punteți niște brânză în ele și acoperiți cu un capac preparați S.O.S.'u! În tigaia cu ceapă, aruncați bucăți tăiate de corcodușe roșii cremwurști, și învârtiți iar pănă vă semi-doare mâna. Puneți niște boullion import Italia (sau Hungaria, sau de unde vreți voi) și învârtiți până la limita răbdării fometei. 

Se pun în farfurie șpaghettele îmbrânzuite apoi sosul magic și ar trebui să arate fix așa: Pe fundal neaparat muzică clasică gen DJ van Beethoven, MC Vivaldi, etc! 

P.S. Stav-ar în g... POFTA BUNĂ!!!