Ziua națională a României în Brno!


Pentru că suntem mulți în Brno, s-a gândit cineva (sigur patriot convins :D) că Ziua națională a României să nu treacă ca oricare alta, și a propus tuturor românilor din zonă și din apropiere/ Cehia, Germania, Australia, Noua Zeelandă, etc, că ar fi frumos să ne întâlnim undeva să ciocniți o bere cehească în cinstea patriei!!! (eu nu că am alergie la alcool :)) ). 

Mai jos aveți comunicatul oficial

Salutări români din Brno! (și restul Cehiei dacă aveți chef de o tură în Brno) 
Ne-am gândit că n-ar fi rău să ne vedem cât mai mulți de 1 decembrie intr-o locație cât mai aproape de centru și să ciocnim o bere cehească de Ziua națională a României :) 
Așadar am rezervat un bar (Gas Pub) pentru care am plătit deja un acont, având încredere că vor fi suficient de mulți prieteni care vor vrea să se regăsească pe 1 decembrie - de la orele 19 trecute fix ( în principiu o consumație de măcar 100 de coroane de pe
rsoană e așteptată din partea celor de la bar și noi estimăm ca vor fi cel puțin 50 de oameni așa că am dat 5000 de coroane...dacă nu ne iese și lumea nu vine, o să trebuiască să ne sacrificam, eu și Vali, să bem cam o saptamână acolo ...) . Pentru colegii din IBM și cei din ATT o să pregatim și un mail cu detalii.
Meniul de la Gas Pub e simplu și bun.
Orice ajutor și idee e binevenită - (baloane tricolore, muzică, etc)

Vă astept cu mult drag și o să mă bucur de fiecare "Join" (maybe nu se pune) :D
Dacă vă tentează, indiferent de unde sau unde sunteți, dați un Join aiciPoate poate apare și daninho pe acolo! 


P.S. RUMUNSKA DO TO DO! - mai mult nu știu! :)) 


Hai că ne vedem vedem acolo! :D