Alegeri parlamentare 2012!Înainte de a continua, să lămuresc un lucru! Nu am nicio simpatie politică. Nu am făcut niciodată parte dintr-un partid politic și nici n-o să fac vreodată parte dintr-unul! „Niciodată să nu spui niciodată” chiar nu se aplică în cazul meu cât privește politica. Nu mi-a plăcut niciodată politica, deși în timpul facultății a trebuit să mă mint pe mine însumi că-mi place, și asta doar pentru că aveam de trecut câteva examene din sfera politicului. (Am o problemă - nu prea pot învăța ceva ce nu-mi place.) Nici nu se putea altfel în cadrul unei facultăți care se numește Facultatea de Științe Politice și Relații Internaționale (Sibiu). Nu, n-am terminat Științe Politice, ci Relații Internaționale. 

Eu cu cine votez? 

Aș zice cu nimeni, dar în felul ăsta ai oferi satisfacție maximă unora care nu merită sub nicio formă să fie la putere! Nici nu cred că ar merita să fie cineva la putere în România în momentul de față și nici în viitorul apropiat. Mă risc și zic că nici în viitorul îndepărtat! Dar, (întotdeauna există un dar și nu știu dacă e din fericire sau din păcate) cineva trebuie să se bucure de puterea statului, și de ce să nu fie cineva care chiar face ceva pentru România sau măcar încearcă! Da, pare de domeniul fantasticului, dar există oameni care chiar fac ceva pentru țara asta. Sunt acei oameni care stau în spate, care nu vor să iasă în față și preferă faptele în locul vorbelor. Sunt oamenii cărora România trebuie să le mulțumească că încă mai scârțâie ceva pe acolo. Sigur sunt mai mulți, dar eu vă zic de unul singur pentru că l-am cunoscut ceva mai îndeaproape și nu mu am nici cea mai mică reținere în a vi-l recomanda. Nu m-a plătit, nu mi-a zis să scriu rândurile pe care (sper) că le citiți acum. Cred că dacă mă vede pe stradă, nici nu mă mai recunoaște. Nu scriu pentru pișcoturi sau alte „alimente” cu care se identifică bloggerii. Chiar nu am niciun interes de a-l promova, cu atât mai mult cu cât sunt în Cehia și următoarea reconfigurare parlamentară nu prea are cum să mă afecteze, decât prin faptul că familia mea este în România și cam atât. 

În 2007 l-am cunoscut pe Varujan Pambuccian în cadrul Olimpiadelor Comunicării. Sorții au ales ca echipa mea să-l primească ca și client politic pe el. A trebuit, împreună cu 4 colege de facultate, sa-i facem o campanie de imagine. Era oarecum obligatoriu o campanie de imagine a unui om politic la secțiunea Comunicare Politică, dar el n-a vrut o astfel de campanie. Ne-a zis că n-a dat niciodată prea multe parale pe imaginea lui, dar el a cerut altceva. O campanie de promovare a celui de-al treilea val în domeniul IT&C. În fine, nu are rost să întru în detalii. Dacă chiar vreți, găsiți aici despre ce a fost vorba! 

V-am zis de Pambuccian pentru că el e unul dintre acei oameni care se află în spatele acelor lucruri care fac România să funcționeze! Despre cine este Varujan Pambuccian, găsiți detalii aici

P.S. Am cunoscuți (în adevăratul sens al cuvântului) și alți oameni politici, mult mai importanți decât Pambuccian, însă nu merită să scriu la fel despre ei...