Dentist in BrnoAm o reticență când vine vorba de dentiști, de doctori în general. De dentiști pentru că m-au cam lăsat fără crampoane în gură deși nu se impunea... De doctori în general pentru că îndiferent ce aș avea, mă tratez singur. Cel mai grav lucru care mi s-a întâmplat până acum e entorsa de anul trecut - și sper să rămână așa. 

În urmă cu 6 luni am fost la un dentist în Brno în urma unei recomandări a unui prieten. Mi-a zis că lucrează bine și că pare profesionist. Pana mea! Aveam o carie și am zis s-o tratez la timp. Am fost la cabinetul stomatologic recomandat, dentistul mi-a zis că e măseaua e moartă și trebuie s-o plombeze. Mi-a scos tot din ea. Mi-a umplut cele două canale și mi-a pus o plombă. Nu știu ce mi-a lipit pe acolo și cum a lipit dar acum, după exact 6 luni mi-a căzut. Eram la muncă în pauză cu un coleg, mâncam un twix și mă trezesc că-mi mestesc măseaua. WTF!!! Îmi zice colegul că un coleg de-al lui a fost săptămâna trecută la o clinică stomatologică și că e foarte mulțumit... Mă gândeam, da, am mai auzit de-astea! 

Anyway, l-am rugat să ceară un număr de telefon să-mi pot programa o vizită. Mi-a dat adresa siteului. La prima impresia păreau profesioniști. Acum, după ce am fost la fața locului, pot să spun că sunt profesioniști 100%. Am fost la mulți dentiști până acum, dar ei sunt cei mai buni. Dacă aveți nevoie de un dentist, eu vă recomand Syndenta, fără să le fac vreo reclemă. Doctorii și asistentele vorbesc engleză, cele de la recepție mai puțin, dar ca să-ți programeze o vizită se descurcă.

Au aparatură de ultimă generație și lucrează foarte bine! Nu știu ce să zic de prețuri dar sigur se merită. Pentru plomba care mi-au pus-o am plătit 1500 de coroane. În urmă cu 6 luni am plătit 2000 de coroane (atunci era și mai mult de lucru, poate din cauza asta). Mi-a făcut raze, mi-a tăiat gingia cu laserul si mi-a arătat cum arată măseaua (înainte - în timpul și după). A durat mai puțin decât mă așteptam. 


Ajungeți acolo cu tramvaiul 1 și cu troleibuzele 25 și 26. Coborâți la Výstaviště - hlavní vstup. Adresa e Hlinky, nr 92. Clădirea nu e departe de stație. 

Urmează să le mai fac câteva vizite...