Mediaș, al doilea Caracal al României

Ce vi se pare suspect în poza de mai jos? 

captură foto: novatv.ro


Răspunsul îl găsiți mai jos:
Încet dar sigur, Mediașul devine un fel de al doilea Caracal al României și la cât potențial arată în prezent sunt șanse mari să-l depășească. În nefericitul caz în care nu știți minunile din Caracal, dați un search pe Google cu minunile din Caracal. Dacă vă e lene, vi le rezum eu aici: 

1. S-a construit un bloc și s-a uitat macaraua în interior 
2. A luat foc sediul pompierilor
3. S-a furat ușa poliției
4. Cimitirul se află pe strada Învierii
5. Închisoarea se află pe strada Libertății
6. Brutăria se află pe strada Foametei
7. Există o singură școală și se numește „Școala nr. 2”

Astea sunt cele șapte minuni, dar mai există și alte ciudățenii. De exemplu, ora patru este indicată cu IIII (în cifre romane) pe ceasul din gara centrală! Se mai zice și că la Caracal s-a răsturnat carul cu proști. Din câte se pare, un caz s-a petrecut și la Mediaș...

Urmăresc aproape tot ce se întâmplă în Mediaș, pe cât de mult posibil și în ultima perioada văd din ce în ce mai multe ciudățenii. Ultima pe care am văzut-o e asta:


Ciudățenii la Mediaș se întâmplă aproape în fiecare zi, dar cea de mai sus mi se pare inegalabilă! Cât de idiot să fi să faci așa ceva? Trebuie să fi prostul proștilor să aplici marcajele în halul ălă! Nu știu a cui e vina, dar e impardonabilă. De unde atâția incompeteți? 


Pentru alte ciudățenii din Mediaș, sunteți invitați să accesați blogul lui Vasile Antipa! Eu unul aștept o carte pe tema asta. Ce zici Vasile? Material există, abundă chiar! 

Câteva extrase de pe blogul mai sus menționat:
- mașină parcată regulamentar, ridicată pentru accesul lui Victor Ponta (mă mir că proprietarul nu a primit și amendă)
- 4 tineri prinși la furat într-o farmacie (până ce și hoții sunt așa cum sunt, ca să nu-i fac altcumva, ce naiba să furi din farmacie? medicamente?) 
- se închiriază cabinet medicat... unde altundeva decât la Mediaș? 

P.S. Cred că era autobuz ălă de s-a răsturnat la Mediaș, nu car și erau vreo 40. Proști sau deștepți, nu știu!