ROTLD

Acum vreo 2 ani și ceva (23.11.2011) mi-am luat domeniul daninho.ro de pe rotld și, pentru că era două, două și ceva in the heat of the night, n-am văzut bine de căști tastele și când am completat formularul în loc de yahoo am pus UAHOO, cu u nu cu y. Am trimis mailuri grămadă prin care le-am explicat situația dar nici în ziua de azi nu am primit vreun răspuns. 

De fiecare dată când mă loghez primesc eroare: Datele de login sunt incorecte! - cu toate că, de fiecare dată când îmi fac un cont pe undeva, îmi salvez userul și parola într-un notepad și evident același lucru l-am făcut și în cazul ăsta. Nu mi-a rămas decât să aplic procedura de resetare a parolei:Acum le-am mai trimis un mail. Oricum nu mă mai mut de pe .com și clar că n-am de gând să plătesc taxă anuală pe .ro așa că îl poate lua oricine (nu cred că-l va cumpăra cineva vreodată). Mai bine rămân pe daninhodj.com cu taxă anuală. 

Later edit:

[RO]                   Va anuntam ca mesajul dumneavoastra de suport a fost primit cu succes. Echipa noastra va analiza problema si veti primi raspuns cat mai curand posibil.          Va multumim ca ati contactat ROTLD. Mai jos gasiti detalii referitoare la tichetul creat. Pentru referinte ulterioare aveti grija sa includeti numarul de tichet (inclusiv parantezele) in subiectul mesajului.

No amu' aștept!