Cum a ajuns lumea pe blogul meu

Lumea caută tot felul de lucruri pe Google, inimaginabile chiar. Mai jos aveți o listă cucu vintele cheie în urma cărora s-a ajung pe blogul meu astăzi: 


job anglia - am scris acum o mie de ani despre o țeapã cu joburi în Anglia, că m-am aflat în situație. Acum că se vor ridica restricțiile de muncț pentru români (și bulgari) lumea o să fie și mai interesantã de joburile din Anglia, atenție la țepe însã. 

afla numele viitorului iubit - dacă chiar vrei asta, click aici, like și share și comment și ce vreți voi!

akcent mel noua - na, akcent a murit între timp, a mai rãmas doar Adrian Sînã

cehia brno magazin tesco - cel mai tare (super)magazin din Cehia, după părerea mea este Kaufland. În Brno știu două, în Praga unul singur. În Brno luați tramurile 2 și 4 pânã la Stara Osada iar în Praga habar nu știu că am ajuns la el din greșeală. Și Tesco-urile sunt ok.

cum pui poza in comentariu - pe facebook sau unde? 

cum pun emoticon la poze - pana mea, cu paintu 

de ce iubesc un baiat mai mare - ca sa nu iubești un baiat mai mic... am avut o discuție pe tema asta cu o prietenă, zicea ca ăia mai mari sunt mai maturi, oferă mai multă siguranță și stabilitate... eu n-am fost de acord. Mi-a mai zis și altele, dar am uitat. Ea e mai mare decât mine. 

imagini mos craciun cu blonde - #trăznească, cum pana mea să cauți așa ceva pe google și să mai ajungi și pe blogul meu? deci cum? 

joburi anglia - same story ca la primul punct

poze cu ciorapi de femei cu moscraciun - nu mai înțeleg nimic