Vreau să mă însor!

Ho cu tata că nu despre mine e vorba! 

Like-urile-s pe gratis dar se fac bani din ele

O idee (de marketing) foarte tare chiar dacă în spatele ei se află o minciună, cel mai probabil. Unui băiet, Alex Puică pe numele lui (dacă o fi numele lui real), i-a venit ideea genială de a se însura... NU! Nu asta e ideea genială ci modul prin care a ales să o facă (dacă o s-o facă). #Cică are nevoie de 100.000 de Like-uri pe Facebook ca să convingă familiei fetei să-i dea mâna - unul dintre cele mai tâmpite argumente pe care le-am auzit, mă rog, citit vreodată. 


Ok, să zicem că povestea e reală... Ce valoare au Like-urile pentru părinții fetei respective? Ăia săracii cred că nici măcar nu știu ce e ălă Like și Facebook. Deci cum? Mă duc eu la viitorii socrii cu pagina de facebook și le arăt că merit să mă însor cu fiica lor pentru că... AM STRÂNS 100.000 de LIKE-URI? Dăfuq!

Mă mir că nu i-a venit în minte să pună 1.000.000 de Like-uri. S-a gândit și el probabil că e greu să strângă măcar jumătate de milion și a zis, hai 100 de mii. E clar că n-o să-i strângă în veci dar nu asta e ideea, părarea mea. Adică scopul nu e de ajunge la 100 de mii de Like-uri, ci de a aduna cât mai multe. Deja are aproape 50 de mii, ceea ce e foarte mult, mai ales pentru România. 

O singură problemă va avea dacă o să vânda pagina respectivă. Nu poate schimba link-ul paginii, dar în schimb se pot edita oricare alte detalii. După 200 de Like-uri, Mark Zuckerberg nu te mai lasă să schimbi linkul și rămâi cu https://www.facebook.com/stranglikeuri - ah, că tot veni vorba... De ce nu a ales vreausamainsor

Eu i-am dat Like pentru că, așa cum am scris în sub-titlu, e gratis. N-am nimic cu Alex și tocmai de aceea îi doresc succes lui Alex să adune cât mai multe Like-uri (poate paote îl ajută să promoveze interesele unei firme ceva sau ce-o avea de gând și să scoată ceva bani din toată treaba asta), felicitări pentru idee și dacă chiar s-o însura vreodată, casă de piatră! Bravo lui! 


Despre cum se fac bani din Like-uri pe Facebook găsiți aici câteva informații sau căutați și voi pe Google.