Cel mai infect site de știri din România

foto: free-press.ro

Poate că greșesc pentru că, corect ar fi să zic PROBABIL cel mai infect site de știri din România, dacă nu din UNIVERS! Aveți o secundă la dispoziție să răspundeți corect la întrebarea: Despre ce site este vorba? Înainte să răspundeți, trebuie să menționez că este vorba despre un site de știri sportive - mă rog, știri care se vor sportive... 

Nu știu dacă în România mai există vreun site adevărat de știri, indiferent că este vorba despre știri sportive, sociale, economice, etc. Nici măcar în site-urile cu știri despre vreme nu te mai mai poți încrede în ziua de azi în România. Sunt atât de infecte încât mie unul îmi provoacă stări de greață și de vomă. 

Campionii campionilor sunt jurnaliștii de la Fanatik.ro care au ajuns pe everest cu mega-știrile și tetra-titlurile pe care le debitează. Cum să ai încredere într-un site a cărui șef nu știe ce minciuni fabuloase să îndruge doar de dragul ratingului? CUM? Acum câțiva ani, dacă vă mai aduceți aminte, a falsificat un interviu în care s-a dat drept un jucător de-al Stelei - din acel moment, Horia Ivanovici pentru mine a devenit un mare mâncător de rahat. Nici măcăr o ceapă stricată nu merită. Nu-i înțeleg nici pe cei din redacția fantikului cum pot să scrie astfel de idioțenii. De ce are vrea cineva care iubește sportul, să facă rău acestuia? NU TE FACI JURNALIST SPORTIV DACĂ NU-ȚI PLACE JURNALISMUL, DACĂ NU-ȚI PLACE SPORTUL! ȘI DACĂ TOT TE FACI, NU-ȚI BATE JOC DE EL D-LE IVANOVICI!!!

N-am să înțeleg niciodată cum poate cineva să-și bată joc în așa hal de munca unor oameni? Horia Ivanovici este cel mai mare instigator pe care l-a avut România în toată istoria sa jurnalistică. Este pur și simplu doctorand cu acte în regulă în a instiga și a încinge spirite din absolut nimic. Eram convins de asta și dinaite să văd dezmințirile apărute astăzi pe pagina oficială de facebook a Stelei:


Cel mai tare mă doare când văd că GSP.RO - site respectabil preia știri de pe infectul fanatik.ro!