Cum se face că Ponta e primul în sondaje când toată lumea îl blamează?Niciodată n-am crezut în sondajele de opinie de dinaintea alegerilor și nici acum n-am s-o fac! Ăia 1000+ de oameni care au participat la sondajul respectiv, nu reprezintă o țară întreagă, să fie clar! Sondajul de mai jos s-a desfășurat în București în perioada 9 -13: 

sursa: infopolitic.ro
Nu înțeleg cum a ajuns Ponta la un procent de 37%!? Probabil cei intervievați au fost membri ai partidului PSD sau simpatizanți (să nu le zic fanatici) anteniști că altfel nu-mi explic. 

Ponta se află printre favoriți doar pentru că partidul PSD e cel mai mare și cel mai puternic și cel mai bogat din România, dovadă pomenile electorale, festivitați monstruoase gen lansarea oficială a cadidaturii lui Victoraș la președinție de pe Național Arena când a adus toți activiștii de partid din toată țara cu autobuzele. Nu știu de ce buget de campanie dispune armata lui, dar cu siguranță este cel mai mare din întreaga campanie electorală. 

Când banii înseamnă putere, e și normal ca PSD-ul să fie cel mai puternic partid politic din România. Indiferent ce măscărici ar fi candidat din partea PSD-ului, tot 37% ar fi avut la sondajele astea. 

Cum aș putea eu, om cu scaun la cap, să votez un astfel de măscărici:
Și facă ar fi doar el în PSD...

Ce m-a șocat cel mai tare nu este sondajul de mai sus ci asta: 

sursa: infopolitic.ro
Încredere în politicieni??? Bă ești nebun la cap??? Încredere în Victor PONTA??? Băăăăă, cât de dus cu pluta poți fi??? Ponta este, nu probabil ci sigur cel mai ipocrit politician din istoria României. Una care-mi trece prin minte acum e asta:  „Eu nu vreau să fiu niciodată primul ministru al lui Traian Băsescu... ”


Aici găsiți sondajul de pe infopolitic.ro