Joburi in UK


Scriam acum ceva multă vreme despre o Țeapă de zile mari cu joburi în Anglia. Într-un an întreg în România (Sibiu/Mediaș) nu am găsit decât vreo două joburi destul de prost plătite. Am început și am aplicat la joburi în stăinătate că la noi nu prea aveam mari șanse. Cel mai ușor mi-a fost, cel puțin teoretic, în UK pentru că se vorbește engleză, că m-aș adapta mai ușor acolo. N-a fost UK, a fost Cehia - dar mă bucur că a ieșit așa. 

Să revin la joburile din Anglia... Mi-a scris cineva (probabil trecut prin astfel de probleme) despre țepele care se dau cu aceste joburi. Redau mai jos mesajul: 

Salut !Am ceva de comentat la anuntul :Teapa de zile mari cu joburi in Uk!E simplu trebuiesc toate verificate prin agentia fortelor de muna din Uk !Legal sunt obligati sa le trimita listele cu joburile vacante precum si toate datele necesare pentru orice job!Daca trec verificarea la ei e ok ,daca firma e pe lista neagra ,banuiti si voi raspunsul!Oricum nu toate pot fii ilegale !Dar e ilegal sa nu cunosti legea!VA MULTUMESC!O ZI BUNA! 
Uite un site unde scrie tot e un fel de fortele de munca ca la noi similar numai ca in uk mai au si forte de munca din strainatate! 
Iata fiule aici daca firma nu e inclusa aici sau daa astia nu o recunosc nu te baga ca iei teapa !Sper sa iti foloseasca!Multa bafta!

Atentie !Eu am constatat !Legile lor sunt pentru pacalirea altor cetateni care vor sa munceasca in Uk. Deci noi trebuie sa le cunoastem bine ca au si greselile lor!
În caz că primiți oferte de muncă, nu doar în UK, ci în oricare altă țară, asigurați-vă întâi pe cât de mult posibil să nu fie țeapă.