Fast and Furious


Seria Fast and Furious devine un fel de Tânăr și neliniștit. Deocamdată scriu abia despre cel de-a șaptea ecranizare a mega fantasticului film cu mașini rapide și scamatorii care sfidează legile fizicii. Am scris deocamdată pentru că sunt prea sigur pe horoscop c-o să scriu și despre Fast and Furious 54, probabil cu strănepoții actorilor curenți. Primul - The fast and the furious (2001)- m-a impresionat, că na, era ceva nou, mașini tari, femei la fel, acțiune, trendy flendy, de-astea. 
Al doilea - 2 Fast 2 Furious (2003)  abia așteptam să-l văd că prea tare îmi plăcuse primul. 
Al treilea - The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)- a fost ok. Nu eram nici prea entuziasmat, dar n-am rămas nici indiferent. 
Al patrulea - Fast and Furious (2009) - nu i-am dat vreo importanță prea mare. Dacă bine îmi amintesc, m-am uitat la el doar așa că n-am găsit altceva mai bun. 
Al cincilea - Fast 5 (2011) - mi-a mai stârnit din interes doar pentru că apăruse o figură nouă: Dwayne Johnson. 
Al șaselea - Fast and Furious 6 (2013) - nici măcar n-am apucat să-l vâd până la sfârșit. M-a luat somnu, pe bune! M-am și uitat intenționat la el pe la ora 23 că știam că urmează să adorm. Nici până în ziua de azi nu am apucat să mă uit la el până la final. 

Al șaptelea - Fast and Furious 7 - la câtă reclamă s-a făcut ăstuia nici nu-mi vine să mă mai uit la el. Nu-mi plac filmele cărora li se face reclamă în exces (chiar dacă-s bune). Nu-mi plac exagerările. Parcă prea departe se merge cu promovarea unui film. Există lume care rămâne cu sechele după se uită la ele, gen Toate cele 50 de umbre ale lu' Grey ălă sau aia - citeam că un student a imitat ce a văzut în film pe spatele unei colege... Btw cu ocazia asta am văzut și eu pentru prima dată trailerul (l-am căutat ca să pun ancora de mai sus). 

În fine, au fost multe filme care au fost exagerat de promovate: Avatar, Transformers, Harry Poker, The Hobbit, Spider Man, etc. 

Acum a venit rândul filmului Furious 7! Dacă în Fast 5 și-a făcut apariția The Rock, în Furious 7, e rândul lui Jason Stratham. Cam așa mai câștigă câțiva fani. Nu zic că filmul nu e bun, să nu vă uitați, doar că mie nu-mi place să mă uit la filme doar că să fiu în trend... De multe ori evit să văd un film gen Furious 7 la momentul potrivit (adică la premiere, când e in box office) și prefer să-l văd când trece nebunia. 


Probabil o să-l vâd și pe ăsta în vreo 3, 4 ani când uită lumea de el! :))